H2 winnen nu ook van Atomix Haacht

De Liga-ploeg van handbal Sporting Nelo speelde tegen de heren van Atomix.  Haacht, vandaag met speler/trainer Gerrit Vertommen, kwam met een kleine bank. Sporting had een goed gevulde bank en zou daarmee…H2 winnen nu ook van Atomix Haacht

18-11-2018 19:28 – Ingezonden door Redactie

De Liga-ploeg van handbal Sporting Nelo speelde tegen de heren van Atomix.  Haacht, vandaag met speler/trainer Gerrit Vertommen, kwam met een kleine bank. Sporting had een goed gevulde bank en zou daarmee misschien het verschil kunnen maken ?

De eerste 15′ waren gelijk opgaand, met zelfs een kleine voorsprong voor Atomix : 4-6. Maar vanaf de 17′ kwam er een knap Neerpelts collectief boven dat zowel in aanval en verdediging een blok vormde en daardoor 10x achter elkaar scoorde in 10′ zonder tegengoal (!), hier werd de basis voor de overwinning gelegd.  In de laatste minuten voor rust scoorde Haacht nog éénmaal en Sporting 2x wat een ruststand van 16-7 gaf.

Ondanks de kleine bank, was het vooral Atomix dat iets beter uit de kleedkamers kwam, ze speelden goed mee, bleven gaan, Sporting scoorde echter ook nog regelmatig, waardoor de zege nooit in de problemen kwam. 20-11 na 10′, 23-15 na 20′ en 33-20 eindstand. Een goede prestatie met een gemotiveerde groep, proficiat heren (& trainer) !

Powered by Blog Grabber