HAC week 02 2019

In de HAC van deze week: Roy de Leijer schreef o.m. een indrukwekkend verhaal over de nieuwe ereplaats voor de overleden vader van Christien Dielissen, mijnwerker in de kolenmijn van Zwartberg in Genk….HAC week 02 2019

11-01-2019 10:52 – Ingezonden door Redactie

In de HAC van deze week: Roy de Leijer schreef o.m. een indrukwekkend verhaal over de nieuwe ereplaats voor de overleden vader van Christien Dielissen, mijnwerker in de kolenmijn van Zwartberg in Genk. Evert schreef een interessant artikel over Marion Van Zon, CEO bij het gelijknamige horeca familiebedrijf Van Zon. Op politiek vlak is er ook aardig wat te melden met de start van het nieuwe jaar en de nieuwe legislaturen in onze regio, en uiteraard ontbreekt ook het carnavals- , sport- en cultuurnieuws niet. Voor wie denkt aan verhuizen of verbouwen is er weer een flinke woonbijlage, en wie wil ontspannen met een puzzeltje bladert best naar pagina 26.

Veel plezier en goed weekend!

Powered by Blog Grabber