HAC week 03 2019

Het weer is niet al te fraai vandaag, maar onze bezorgers zijn toch op pad om overal een krant in de bus te doen. Voor wie niet naar de bus wil lopen is er ook een online versie te bekijken op deze website…HAC week 03 2019

17-01-2019 15:33 – Ingezonden door Redactie

Het weer is niet al te fraai vandaag, maar onze bezorgers zijn toch op pad om overal een krant in de bus te doen. Voor wie niet naar de bus wil lopen is er ook een online versie te bekijken op deze website onder het kopje hac-online

Deze week info over de Noord-Limburgse Vakantiebeurs komende zondag in de Posthoorn, het jubileum van cv De Jeugdbuk, een column van Ron van den Ban rond goede voornemens voor je portemonnee, een artikel over het nieuwe concept voor De Baronie, de wintereditie van het festival Valvaldrie van Theater de Hofnar en veeeeeel meer.

Alvast een fijn, droog en warm weekend gewenst, en veel leesplezier!

Powered by Blog Grabber