HAC Weekblad 6 april 2018

De eerste HAC Weekblad van april is gemaakt. Met volop leesvoer voor iedereen. We hebben aandacht voor het Paasvuur in Budel, de nieuwe profielschets van de toekomstige burgemeester van Cranendonck, de…HAC Weekblad 6 april 2018

05-04-2018 12:30 – Ingezonden door Redactie

De eerste HAC Weekblad van april is gemaakt. Met volop leesvoer voor iedereen. We hebben aandacht voor het Paasvuur in Budel, de nieuwe profielschets van de toekomstige burgemeester van Cranendonck, de ‘Krokuslijn’, het smalspoormonument in Dorplein, de natuurwerkdag bij De Hoort, een modespecial, Evert Meijs ging mee op toer door Europa maken om software voor een nieuwe autoradio te testen (!), paardenevenement in Peer, Etenswaard staat centraal op de Restaurantpagina, de voorbereidingen voor de Mars- en Showwedstrijden zijn gestart, Frans Aarts centraal op de autopagina. Mendig-Budel en daarnaast onze vaste rubrieken als sport, cultuur, puzzels, columns, aanbiedingen en nog heel veel meer. Lees’m!

Powered by Blog Grabber