HAC Weekblad week 10 2019

De carnavalsdagen zitten er op. Natuurlijk is er zondag nog wel de stoet in Overpelt, maar in de meeste dorpen is het weer rustig. Ideaal om even bij te tanken en de HAC te lezen. In deze editie heel veel…HAC Weekblad week 10 2019

07-03-2019 10:50 – Ingezonden door Redactie

De carnavalsdagen zitten er op. Natuurlijk is er zondag nog wel de stoet in Overpelt, maar in de meeste dorpen is het weer rustig. Ideaal om even bij te tanken en de HAC te lezen. In deze editie heel veel carnavalsfoto’s. Daarnaast hebben we ook nieuws over Dorpsplatform Dorplein Uniek en het Bravo College. Verder een interview van Bert Slenders met volleybalcoach Jan Meertens (Tectum Achel), er zijn TV opnames geweest in de Teutenkamer, Evert schreef ‘Compliment, een feelgoodverhaal; zilver voor Max Vlassak, de maandelijkse trouwpagina, de beautypagina, sportnieuws, puzzels, columns en nog heel veel meer. Lees ‘m!

Powered by Blog Grabber