HAC Weekblad week 41 2018

Verkiezingen! We gaan in België zondag naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Daarover is veel te lezen in onze krant. Maar we hebben veel meer… zo was er onder meer de uitreiking van de Gouden…HAC Weekblad week 41 2018

11-10-2018 12:16 – Ingezonden door Redactie

Verkiezingen! We gaan in België zondag naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Daarover is veel te lezen in onze krant. Maar we hebben veel meer… zo was er onder meer de uitreiking van de Gouden Teuten, het planten van de krokussen bij de Doodendraad, de kunstroute Neerpelt, het plan voor appartementen aan het Capucijnerplein, de werken aan de Hamonterweg, de open dagen aan de Achelse Kluis, het Verbroederingsbal, de begroting van Cranendonck, Evert ging op bezoek in Oostenrijk om over het enige Oostenrijks trappistenbier te schrijven, de Beautypagina met Haarstudio 3930 en natuurlijk onze vaste rubrieken, columns en puzzels.

Een speciale vermelding natuurlijk voor onze Wonen in de Grensstreek-bijlage van de maand oktober. Daarin extra aandacht voor Slaapcenter Verweijen, Lagrange Tegelhandel en Liplijn Elektrotechniek. Lees ‘m!

Powered by Blog Grabber