HAC Weekblad week 47

Het is weer gelukt, hij is weer gedrukt… de nieuwe HAC is in verspreiding en ook online te lezen. We konden deze week geen keuze maken, dus hebben we er alles maar in gezet.HAC Weekblad week 47

22-11-2018 12:31 – Ingezonden door Redactie

Het is weer gelukt, hij is weer gedrukt… de nieuwe HAC is in verspreiding en ook online te lezen. We konden deze week geen keuze maken, dus hebben we er alles maar in gezet.

Toch even speciale aandacht voor de volgende items…De nieuwe burgemeester van Cranendonck, Sinterklaas (en twee kleurplaten!), Fazenda da Esperança in de Achelse Kluis, De Gloaze Kooi, Koopzondag in Budel en Black Friday, Evert interviewde de administratief directeur van De Linde, opening Domein de Bever, de Maasstraat in Weert, de tuinspecial met Rens Tuinen, Winters Weert, sport, carnaval, cultuur, reserveer voor de feestdagen, columns en puzzels… tsja alles eigenlijk 🙂

Powered by Blog Grabber