HAC Weekblad week 49 2018

Als je een doffe knal hoort vandaag dan geen schrik, het is alleen maar een dikke HAC die op de deurmat valt (misschien moet je ook even de brievenbus weer rechtzetten). 48 Pagina’s, een record waar we…HAC Weekblad week 49 2018

06-12-2018 15:31 – Ingezonden door Redactie

Als je een doffe knal hoort vandaag dan geen schrik, het is alleen maar een dikke HAC die op de deurmat valt (misschien moet je ook even de brievenbus weer rechtzetten). 48 Pagina’s, een record waar we trots op zijn!
Wij bij de HAC geven er ook niks om of iemand braaf of stout is geweest, iedereen krijgt gewoon een krant. En omdat we net als Sinterklaas graag zorgen voor onze lezers hebben we deze week een zorgbijlage met veel informatie over de zorg aan beide kanten van de grens. Verder nieuws over de opening van de Bever, het kunstwerk van 25m2 dat Philips van Horne laat herleven in Budel, een aangrijpend verhaal rond Wereldlichtjesdag van Evert Meijs, het 44MW zonnepark en veel meer.

Vertil je niet als je de krant oppakt, of lees hem online: www.hacweekblad.eu/hac-online

Powered by Blog Grabber