HAC Weekblad week 49

Binnenkort is het weer pakjesavond. Wij hebben ook een (klein) cadeautje voor u want de nieuwe HAC is weer in uw brievenbus en al online te lezen. Deze week veel Sinterklaasnieuws met onder meer een interview…HAC Weekblad week 49

29-11-2018 15:21 – Ingezonden door Redactie

Binnenkort is het weer pakjesavond. Wij hebben ook een (klein) cadeautje voor u want de nieuwe HAC is weer in uw brievenbus en al online te lezen. Deze week veel Sinterklaasnieuws met onder meer een interview met Jen Adams, die al jarenlang de Sintrol vertolkt in onze regio.

Verder in de HAC aandacht voor het nieuw college in Hamont, een artikel over de AED’s in Cranendonck, Serious Request bij Ons Lieske in Maarheeze, Slotevent Neerpelt Bezwijkt, met de bus naar de Warmathon, Welkom in Valkenswaard, 25 Jaar EP vd Kampen, Bioplaza Overpelt, Cranendoncks Verbroederingsbal drukbezocht, Muuzegewieek!, succesvolle banen- en stagemarkt, cultuur, sport, puzzels, columns en nog veel meer!

Powered by Blog Grabber