HAC Weekblad zoekt jou!

Ben je graag actief bezig in de buitenlucht? Wil je iedere week een centje bijverdienen? En ben je ook zo blij als je mensen op de hoogte kan brengen van de laatste nieuwtjes uit de regio?HAC Weekblad zoekt jou!

25-12-2018 09:18 – Ingezonden door Redactie

Ben je graag actief bezig in de buitenlucht? Wil je iedere week een centje bijverdienen? En ben je ook zo blij als je mensen op de hoogte kan brengen van de laatste nieuwtjes uit de regio? Dan hebben wij een leuke bijbaan voor jou! HAC Weekblad is namelijk op zoek naar een nieuwe, enthousiaste bezorger. Binnenkort hebben we een wijk vrij in Budel. Ideaal als je enkele uurtjes per week vrij hebt op donderdag en/of vrijdag! Wij bieden een mooie vergoeding, eventueel een fietstas en een fijne samenwerking. Jij wordt een onmisbare link tussen de redactie en de lezers. Donderdagochtend ontvang je de krant en eventueel de folders, netjes aan jouw deur en vandaar kan je starten met het rondbrengen. Wanneer je dit doet mag je zelf beslissen, als de kranten maar uiterlijk vrijdag in alle brievenbussen liggen. Is deze bijbaan iets voor jou? Meld je dan aan via info@hacweekblad.eu of via tel. 0032 11 757201. Wij geven je graag de nodige informatie en wie weet maak jij binnenkort deel uit van het HAC-team!

Powered by Blog Grabber