Halve en kwart marathon Cranendonck

Op 16 september 2018 organiseert Loopgroep Cranendonck haar 11e  Halve en Kwart Marathon van Cranendonck.Halve en kwart marathon Cranendonck

02-09-2018 08:53 – Ingezonden door Redactie

Op 16 september 2018 organiseert Loopgroep Cranendonck haar 11e  Halve en Kwart Marathon van Cranendonck.

Deze gezellige loop staat bij veel lopers/loopsters bekend als een van de mooiste, goed georganiseerde hardloopwedstrijd door het prachtige natuurgebied van Cranendonck. De route voert door de Vloeten, de Putberg, het Goor, natuurreservaat De Groote Heide en de Buulbergsche Heide. De afstanden die je kunt lopen zijn 5, 10,5 of 21,1 km.

De start vanaf 10.45 uur bij sportpark De Braken in Soerendonk. Elke afstand is één aparte ronde die door prachtige natuurgebieden gaat. Het parcours bestaat uit verharde fietspaden, asfaltfietspaden en asfaltwegen.

Daarnaast wordt ook een scholierenloop georganiseerd voor de jeugd van de basisscholen. Start vanaf 9.45 uur. De afstanden zijn 400 meter voor de jeugd t/m groep 4, 800 meter voor groep 5+6 en 1200 meter voor groep 7+8. Deelname aan de scholierenloop is gratis en voor iedere deelnemer is er een attentie en een prijs voor de 3 snelste jongens en meisjes per afstand. Wie daag jij uit?
Voorinschrijven kan t/m 9 september 2018, tevens kan men zich inschrijven tot 30 min. voor aanvang van de wedstrijd bij het sportpark in Soerendonk.
Kijk op de website www.loopgroepcranendonck.nl voor meer informatie.

Powered by Blog Grabber