Hamonterweg afgesloten op 9 en 10 april

De nutswerken langs de Hamonterweg vorderen goed. Langs de Hamonterweg tussen de spoorweg en de rotonde (fase 1B) zijn alle kabels en leidingen ondertussen verplaatst. Momenteel werkt men in de zone tussen…Hamonterweg afgesloten op 9 en 10 april

08-04-2018 11:52 – Ingezonden door Redactie

De nutswerken langs de Hamonterweg vorderen goed. Langs de Hamonterweg tussen de spoorweg en de rotonde (fase 1B) zijn alle kabels en leidingen ondertussen verplaatst. Momenteel werkt men in de zone tussen de rotonde en het kruispunt met Geuskens/Hoek (fase 1C). Op maandag 9 april en dinsdag 10 april worden in deze zone twee doorsteken onder de rijweg aangelegd voor de nutsleidingen. Er komt een doorsteek aan de rotonde en een doorsteek ter hoogte van huisnummer 171. Om deze doorsteken te kunnen realiseren is de Hamonterweg tussen de rotonde en het kruispunt met Geuskens op 9 en 10 april afgesloten. Het verkeer rijdt om via Geuskens en de Lillerheidestraat. Op 10 april ’s avonds wordt de weg weer opengesteld en kan het verkeer weer gewoon rechtdoor over de Hamonterweg rijden.

Powered by Blog Grabber