HCC-Klikkelstein Hockey Sportdag

Op 1 mei hebben Hockeyclub Cranendonck (HCC) en Kinderopvang Klikkestein de HCC-Klikkelstein Hockey Sportdag georganiseerd op de hockeyvelden van HCC. Het was een super leuke en gezellige dag voor alle…HCC-Klikkelstein Hockey Sportdag

06-05-2018 06:45 – Ingezonden door Redactie – Foto DeMeus

Op 1 mei hebben Hockeyclub Cranendonck (HCC) en Kinderopvang klikkelstein de HCC-Klikkelstein Hockey Sportdag georganiseerd op de hockeyvelden van HCC. Het was een super leuke en gezellige dag voor alle kinderen, begeleiders klikkelstein en vrijwilligers van HCC. Een mooi gezamenlijk initiatief vanuit beide organisaties! De Hockey Sportdag startte om 10.00 uur met de allerkleinste kinderen van 4 tot en met 7 jaar. Maar liefst 39 kinderen kwamen op bezoek in de ochtend.
’s Middags was het vanaf 13.30 uur tijd voor de tweede groep. Dit keer de kinderen van 8 tot en met 12 jaar, een groep met 23 kinderen, die tot ruim 16.00 uur lekker sportief bezig zijn geweest. Naast de begeleiders van Kinderopvang klikkelstein, waren er diverse ouders/trainers aanwezig, maar vooral ook veel jeugdspelers van HCC, die met z’n allen gezorgd hebben dat deze dag mogelijk was en uiteindelijk perfect verliep.
Samen met Kinderopvang Klikkelstein is er gezorgd voor een gezonde snack, waren er luchtkussens en panna-kooien, zodat het een leuke dag was voor alle kinderen.
Tijdens deze HCC-klikkelstein Hockey Sportdag kwamen diverse onderdelen aan bod: van
oefeningen & spelletjes onder begeleiding tot een demo van het hockeyballen-kanon. Woensdag 9 mei is het wederom Kinderopvang klikkelstein @ HCC vanaf 14.00 uur. Dan organiseren we voor de eerste keer samen de Rabobank Urban Sports Tour op de hockeyvelden van HCC. Het clubhuis van HCC is deze middag geopend voor bezoekers.
De verwachting is dat het weer top zal zijn, jullie komen dan toch ook?
Na de HCC-klikkelstein Hockey Sportdag van 1 mei en de Rabobank Urban Sport Tour op 9 mei kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor 3 gratis proeflessen door een mail te sturen naartc@hccranendonck.nl.

Powered by Blog Grabber