Heerlijke culinair genieten met Pasen!

De paashaas gaat binnenkort weer drukke dagen tegemoet want op 20 en 21 april gaan er weer heel veel kinderen op zoek naar allerlei lekkernijen. Hopelijk hebben we mooi weer, zodat de paashaas alles goed…Heerlijke culinair genieten met Pasen!

29-03-2019 12:11 – Ingezonden door Redactie

De paashaas gaat binnenkort weer drukke dagen tegemoet want op 20 en 21 april gaan er weer heel veel kinderen op zoek naar allerlei lekkernijen. Hopelijk hebben we mooi weer, zodat de paashaas alles goed kan verstoppen in de tuin!  Wie daarna nog heerlijk wil nagenieten en gezellig wil samenzijn met familie en vrienden, kan best tijdig een tafeltje reserveren of een bestelling doorgeven bij een van onderstaande ondernemers. Kies je voor een heerlijke gourmetschotel, gezellig thuis, of laat je je liever culinair verwennen op restaurant? Eigenlijk is het allerbelangrijkste dat de kinderen zich weer heerlijk kunnen laten verrassen door de paashaas en voor de ouders is Pasen natuurlijk het perfecte excuus om ook lekker ondergedompeld te worden in allerhande lekkers. Smakelijk Pasen!

Powered by Blog Grabber