“Helemaal Eindhoven kunnen zien liggen!”

Wat hadden alle prinselijke hoogheden een bof afgelopen zondag 3 februari. Een zeldzaam mooie winterdag met een stralende zon, strakblauwe hemel en een zicht dat heel ver ging.“Helemaal Eindhoven kunnen zien liggen!”

13-02-2019 20:05 – Ingezonden door Redactie – Foto Patricia Vos

Wat hadden alle prinselijke hoogheden een bof afgelopen zondag 3 februari. Een zeldzaam mooie winterdag met een stralende zon, strakblauwe hemel en een zicht dat heel ver ging. Een ideale dag dus om een vlucht te maken vanaf Kempen Airport en het Bokkenriek van boven te bekijken. Om 11.30 uur waren Jeugdprins Niek en Jeugdprinses Yara aan de beurt om mee te vliegen. Ze werden uitgezwaaid door de aanwezige ouders, raadsleden en natuurlijk Prins Tijn I en Prinses Astrid die na terugkomst van het jeugdprinsenpaar de plaatsen in het vliegtuigje overnamen voor hun vlucht over Budel. En het zicht was zo goed dat ze niet alleen het eigen huis, school, werk maar inderdaad ook Eindhoven konden zien liggen vanuit het vliegtuig. Het was een schitterende ervaring voor de hoogheden die letterlijk en figuurlijk even verheven werden boven hun carnavalsrijk.

Powered by Blog Grabber