Help het Munttheater ontruimen!

Voor vijf euro een avond naar het theater? Kom dan op vrijdag 14 september naar het Munttheater in Weert, naar de avondvullende cabaretvoorstelling Sirene.Help het Munttheater ontruimen!

03-09-2018 17:46 – Ingezonden door Redactie – Foto Ilja Keizer

Voor vijf euro een avond naar het theater? Kom dan op vrijdag 14 september naar het Munttheater in Weert, naar de avondvullende cabaretvoorstelling Sirene. Deze bijzondere voorstelling begint om 20.15 uur en zal worden onderbroken door een échte ontruimingsoefening, waarbij het publiek natuurlijk onmisbaar is!    
Sirene gaat over de ploeterende mens en zijn verlangen naar houvast en noodremmen. Cabaretière Yvonne van den Eerenbeemt slaat u in haar hilarische voorstelling om de oren met zonderlinge observaties en wanhopige personages om u daarna weer te troosten met een zacht ‘kleinkunstig’ liedje. Tijdens deze avond zit u samen met haar in de piepzak. Want als de spreekwoordelijke sirene loeit, is er eigenlijk geen tijd meer voor getreuzel. U moet dan als de wiedeweerga op zoek naar nooduitgangen.    
En die sirene gaat af, letterlijk! Veiligheid staat bij het Munttheater in Weert namelijk hoog in het vaandel. Naast de preventieve maatregelen die dagelijks genomen worden, wordt er deze avond getest of ze ook tijdens een voorstelling goed voorbereid zijn op eventuele calamiteiten. Kom en beleef deze unieke avond theater! Kaarten voor deze voorstelling kosten € 5,-. Dit is inclusief pauzedrankje. Reserveren en info: www.munttheater.nl of via de Theaterkassa, telefoon 0031 495-513575.

Powered by Blog Grabber