Hema IJzeren Man Loop met een erelid

Ondanks het mindere kan de organisatie van de Hema IJzeren Man Loop weer terugkijken op een succesvolle loop Veel lopers lieten zich niet afschrikken door de regen Naast de vaste kern zijn er gelukkig…Hema IJzeren Man Loop met een erelid

14-12-2018 14:16 – Ingezonden door Redactie

Ondanks het mindere kan de organisatie van de Hema IJzeren Man Loop weer terugkijken op een succesvolle loop Veel lopers lieten zich niet afschrikken door de regen Naast de vaste kern zijn er gelukkig ook steeds nieuwe gezichten Wel was er minder jeugd op 2 december Die was waarschijnlijk al met Sinterklaas bezig

Vooraf  werden enkele mensen in het zonnetje gezet  Marcel van Aggel heeft al 150 keer deelgenomen  Marcel is al jaren fanatieke loper Hij is bijna altijd aanwezig Weer of geen weer, Marcel is van de partij Vandaag was het ook de laatste keer dat bij Dennenoord Gitte, Rob en Karel Driessens onze gastheren/dame waren Ze kregen een geweldig applaus van de deelnemers Karel Driessens, die al 27 jaar bij deze loop betrokken is, werd dan ook het eerste Erelid van de Volksloop Hiervoor werd hem een oorkonde uitgereikt Wat ook inhoudt dat altijd gratis aan de loop mee mag doen Ook in 2019 is bij Dennenoord nog steeds de inschrijfplaats van de maandelijkse “Hema ijzeren man loop” De eerste loop in 2019 is op 6 januari

Powered by Blog Grabber