Hennie Roosen blijft keeperstrainer bij vv Maarheeze

Hennie Roosen zal ook komend seizoen de keepers van de selectie van vv Maarheeze gaan trainen. Sinds afgelopen zomer werken Hennie en vv Maarheeze naar ieders volle tevredenheid samen.Hennie Roosen blijft keeperstrainer bij vv Maarheeze

21-12-2018 10:55 – Ingezonden door Redactie

Hennie Roosen zal ook komend seizoen de keepers van de selectie van vv Maarheeze gaan trainen. Sinds afgelopen zomer werken Hennie en vv Maarheeze naar ieders volle tevredenheid samen. Hennie ziet voldoende uitdaging om het keepersgilde verder te brengen. Iets dat zeker bij deze keepers met blijdschap is ontvangen.
“Hennie is een zeer gedreven keeperstrainer die ons steeds verder brengt. Daarnaast is het gewoon een goede gast die prima bij onze club past” aldus doelman Tom Geurts.
Na eerder bekend werd dat Richard van de Kerkhof als hoofdtrainer verbonden blijft aan vv Maarheeze, is de Technische Commissie verheugd dat ook Hennie Roosen als
keeperstrainer beschikbaar blijft voor vv Maarheeze.

Powered by Blog Grabber