Henriet Keukens verlaat Bibliotheek Budel

Na 45 dienstjaren zit de bibliotheek carrière van Henriet Keukens er bijna op. Tijdens deze jaren was zij altijd een vertrouwd gezicht voor vele klanten in Budel en Maarheeze.Henriet Keukens verlaat Bibliotheek Budel

19-11-2018 18:49 – Ingezonden door Redactie

Na 45 dienstjaren zit de bibliotheek carrière van Henriet Keukens er bijna op.
Tijdens deze jaren was zij altijd een vertrouwd gezicht voor vele klanten in Budel en Maarheeze. Voor informatie, leuke boektitels of gewoon een gezellig gesprek kon je altijd bij Henriet terecht.  Maar ook haar rol bij het organiseren van de groepsbezoeken, kinderboekenweken, voorleesfinales en andere activiteiten heeft veel waarde gehad voor de bibliotheek. Het belang van nut, noodzaak en de mogelijkheden van de bibliotheek wist ze met verve uit te dragen. Voor diegene die nog afscheid van haar willen nemen is dit mogelijk op de laatste werkdag van Henriet. Deze zal zijn op vrijdag 30 november in de bibliotheek in Budel van 14.00 uur tot 18.00 uur. Namens alle collega’s en oud-collega’s danken wij Henriet voor haar vele jaren van collegialiteit en wensen wij haar een mooie toekomst, waarin taal en boeken zeker een mooie plek zullen krijgen.

Powered by Blog Grabber