Herstel je spullen tijdens het Repair Café

Hergebruiken, opwaarderen en delen is goedkoper dan massaal kopen en weggooien. Naast het feit dat je portefeuille daar baat bij heeft, is het ook goed voor het milieu. Beschik jij over beschadigde elektrische apparaten, kledij, computers, … of over tuingereedschap dat geslepen dient te worden? Kom dan…Herstel je spullen tijdens het Repair Café

11-10-2018 09:18 – Ingezonden door Redactie

Hergebruiken, opwaarderen en delen is goedkoper dan massaal kopen en weggooien. Naast het feit dat je portefeuille daar baat bij heeft, is het ook goed voor het milieu. Beschik jij over beschadigde elektrische apparaten, kledij, computers, … of over tuingereedschap dat geslepen dient te worden? Kom dan op vrijdag 19 oktober tussen 18.00 uur en 21.00 uur naar het Repair Café in het Michielshof.

Tijdens het Repair Café – een initiatief van de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking – staat duurzaamheid centraal. Je krijgt er de mogelijkheid om samen met de hulp van deskundigen je spullen te repareren. Dit is helemaal gratis. Enkel indien er extra stukken nodig zijn om je apparatuur terug te laten werken, dien je deze te betalen.

Powered by Blog Grabber