Het Antwerps Havenhuis

HAMONT-ACHEL – Het Havenhuis is een gebouw op het Antwerpse Eilandje van de hand van de Brits-Irakese architecte Zaha Hadid (1950-2016).Het Antwerps Havenhuis

02-04-2019 11:52 – Ingezonden door Redactie

HAMONT-ACHEL – Het Havenhuis is een gebouw op het Antwerpse Eilandje van de hand van de Brits-Irakese architecte Zaha Hadid (1950-2016). Het huisvest verschillende departementen van het Havenbedrijf Antwerpen. Fotograaf Gerard Coenen zette dit gebouw op de foto tijdens het blauwe uur. Het blauwe uur is de benaming voor het verschijnsel dat ’s ochtends, het uur voor zonsopkomst en ’s avonds, net na zonsondergang bij bepaalde omstandigheden de lucht en de omgeving een blauwe kleur aannemen. Het blauwe uur is een onderdeel van de schemering en duurt meestal slechts een tiental minuten.

Powered by Blog Grabber