Het Beverpad

Vorige week werd, tijdens de feestelijke heropening, bekend gemaakt dat het nieuw aangelegde pad bij Domein de Bever de naam ‘Het Beverpad’ kreeg.Het Beverpad

15-12-2018 14:22 – Ingezonden door Redactie

Vorige week werd, tijdens de feestelijke heropening, bekend gemaakt dat het nieuw aangelegde pad bij Domein de Bever de naam ‘Het Beverpad’ kreeg. Dit pad is een waar beleving- en ontdekkingspad, waar tal van educatieve elementen, maar ook spelelementen te vinden zijn. Het pad is zo’n 2 kilometer lang en zal zorgen voor een aangename wandelervaring, voor jong en oud! Ook Rolf Ziemann ging er een kijkje nemen en stuurde ons deze foto toe. Voor meer info over de natuur herstellingswerken en herinrichtingswerken die er het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden, kijk op www.beleefdebever.be

Powered by Blog Grabber