Het  Heidehapje is weer verkrijgbaar!

Met het Heidehapje-boekje onder de arm kunt u van 1 april tot en met 30 september 2019 van de lekkerste hapjes genieten. Of u nu met de auto, per fiets of te voet wilt, genieten van de Heidehapjes kan…Het  Heidehapje is weer verkrijgbaar!

12-04-2019 12:03 – Ingezonden door Redactie

Met het Heidehapje-boekje onder de arm kunt u van 1 april tot en met 30 september 2019 van de lekkerste hapjes genieten. Of u nu met de auto, per fiets of te voet wilt, genieten van de Heidehapjes kan altijd. Tegen inlevering van één van de twaalf bonnen uit het Heidehapje boekje krijgt u gratis een hapje bij één van de deelnemende horecagelegenheden. Een consumptie voor eigen rekening per bonnetje is verplicht. U mag zelf beslissen waar u de twaalf Heidehapjes gaat besteden; alle twaalf bij één gelegenheid of lekker gaan proeven bij meer deelnemende gelegenheden. Gaat u met meer dan zes personen? Reserveren is dan aangeraden. Gaat u alleen of samen met uw partner of zelfs met het hele gezin op pad? U kiest maar! Wij wensen u veel fiets-, wandel- en eetplezier. Het Heidehapje staat niet op naam, en is dus ook uitermate geschikt om cadeau te geven. Wij verkopen ook fijne fiets- en wandelkaarten, leuke cadeaupakketjes, VVV-kaarten en souvenirs. Om onze winkel open te kunnen houden zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die minimaal twee dagdelen per week aanwezig kunnen zijn. Als gastvrouw/heer bent u het visitekaartje van de VVV. Dus bent u op zoek naar een interessante vrijwilligersfunctie loop dan eens binnen bij de VVV of reageer via de email:  info@vvvcranendonck.nl Op verzoek van onze bezoekers heeft VVV-Cranendonck het originele Buulse Lêsplenkske weer in de verkoop genomen. De originele tekeningen zijn weer gebruikt en aan de achterzijde bevindt zich de vertaling, voor degenen onder ons die daar behoefte aan hebben. Het Lêsplenkske is verkrijgbaar voor €14,95 bij VVV-Cranendonck, Markt 22a te Budel. Tel: 0031 495-587791. Openingstijden: ma t/m vrijdag: van 10.00 tot 16.00 uur, za: van 10.00 tot 13.00 uur

Powered by Blog Grabber