Het regent kampioenen bij HC Cranendonck

In het laatste competitieweekend van de najaarscompetitie wisten maar liefst zes teams van hockeyclub Cranendonck de titel te veroveren. En dat betekent dat HCC zeven titels veroverd heeft bij de junioren….Het regent kampioenen bij HC Cranendonck

01-12-2018 15:24 – Ingezonden door Redactie

In het laatste competitieweekend van de najaarscompetitie wisten maar liefst zes teams van hockeyclub Cranendonck de titel te veroveren. En dat betekent dat HCC zeven titels veroverd heeft bij de junioren. Een knappe prestatie en extra bijzonder is het feit dat alle meidenteams binnen de D- en de C-lijn de nummer één positie wisten te behalen.

Speelsters, coaches en trainers van MD1, MD2, MD3, MC1, MC2, MC3 en MA2: van harte gefeliciteerd met jullie knappe prestatie. Komend weekend is er even geen hockey, maar vanaf 8 december start het zaalseizoen. De teams van HCC zijn dan wekelijks in actie te zien in De Smeltkroes. Ook daar zijn supporters natuurlijk meer dan welkom. Proficiat!
MD1, MD2, MD3, MC1, MC2, MC3 en MA2 zijn kampioen

Powered by Blog Grabber