Het Voorgevoel door Podium nr 6

GASTEL – Het aankomende weekend gaan we alweer voor het negende jaar spelen in de Schaapskooi in Gastel.Het Voorgevoel door Podium nr 6

26-03-2019 15:00 – Ingezonden door Redactie

GASTEL – Het aankomende weekend gaan we alweer voor het negende jaar spelen in de Schaapskooi in Gastel. We spelen niet op een traditioneel podium maar midden in de zaal! Dat blijft een bijzondere ervaring horen we vaak terug van het publiek, een van de redenen dat we vorig jaar speelden voor een uitverkochte zaal.
In september starten we ons seizoen en tot aan de uitvoeringen in maart hebben wij 2 repetities per week. We beginnen met leesrepetities om zo het verhaal en de personages beter te leren kennen. Al snel daarna gaan we op locatie oefenen. Ondertussen houden diverse mensen zich ook alvast bezig met de decorbouw, rekwisietenlijsten, kleding en organisatie. Tenslotte zijn we het weekend van de uitvoering samen met onze toegewijde bouwploeg bezig met het bouwen van tribunes en decor want we doen alles zelf. Met heel veel plezier proberen we het beste uit onszelf en uit anderen te halen en dat zie je terug in ons spel.
Onder regie van Nieke van Hunsel spelen we op zaterdag 30 maart om 20:00 uur en zondag 31 maart om 14:00 uur het blijspel “Het Voorgevoel”. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar bij De Bim, Hoogstraat 9, 6028 RV Gastel of via telefoonnummer 0495-43 07 92.

Powered by Blog Grabber