Het Voorgevoel

“Het voorgevoel” is een blijspel in twee bedrijven waarbij we ons bevinden in een ontspancentrum op landgoed Vroegindewij.Het Voorgevoel

15-03-2019 09:20 – Ingezonden door Redactie

“Het voorgevoel” is een blijspel in twee bedrijven waarbij we ons bevinden in een ontspancentrum op landgoed Vroegindewij. De begeleiders van dit centrum Amber en Govert verwachten een groepje van vier mensen die op zoek zijn naar ontspanning en even willen loskomen van de drukte van alledag. Deze bezoekers hebben allemaal zo hun eigen reden om een ontspan-weekend te boeken: zoals angst voor ruzie, harde stemmen of werkverslaving. Er volgen allerlei verwikkelingen rond een stilte-bolletje, een erfstuk en afluisterdingetjes. Dit komische stuk wordt uitgevoerd door Podium Nummer Zes in de Schaapskooi in Gastel. Voorstellingen zijn op zaterdag 30 maart om 20.00 uur en zondag 31 maart om 14:00 uur. Kaartverkoop vanaf 15 maart bij De Bim, Hoogstraat 9 te  Gastel of via telefoonnummer 0031 495 430792.

Powered by Blog Grabber