Hockey op de kaart in Noord-Limburg

De Red Lions zetten de afgelopen weken de hockeysport op de kaart dankzij hun schitterende wereldtitel. Maar ook hockeyclub Phoenix Pelt draagt hiertoe zijn steentje bij. Deze Noord-Limburgse club organiseert…Hockey op de kaart in Noord-Limburg

03-01-2019 14:55 – Ingezonden door Redactie

De Red Lions zetten de afgelopen weken de hockeysport op de kaart dankzij hun schitterende wereldtitel. Maar ook hockeyclub Phoenix Pelt draagt hiertoe zijn steentje bij. Deze Noord-Limburgse club organiseert immers zijn zesde Phoenix Indoor Hockey Tornooi op 12 en 13 januari 2019. Dit is het grootste Indoor Tornooi van de Benelux! Daar is de club dan ook best trots op.

Er zijn 450 deelnemers aan het indoortornooi en er nemen meer dan 24 teams deel. Ook zes G-hockeyteams uit België, Nederland én Duitsland krijgen de kans om te integreren en te genieten van de hockeysport.??De immense hallen van Staf Cars in Pelt zullen worden omgetoverd tot een uitdagende hockeyarena met veel aandacht voor hockey en gezelligheid om zo samen het nieuwe jaar in te luiden.

Aansluitend op het jeugdhockey indoortornooi en na de huldiging van de kampioenen wordt er voor de eerste maal het unieke Blacklight Indoorhockey tornooi gespeeld, met 145 deelnemers. Hierbij kunnen de teams ‘Light Up The New Year’ met een gekke outfit die hen laat schijnen in Black Light!

Er wordt diezelfde avond nog een ‘Light up the New Year party van Phoenix’ georganiseerd wat het ultieme moment is om samen een avondje te feesten. Want bij de hockeysport hoort ook de hockey ambiance.?
Hockeyclub Phoenix in Pelt betekent inderdaad meer dan alleen de hockeysport an sich, maar ook ambiance en een goede groepssfeer. Kinderen, jongeren, volwassenen, reguliere sporters of G-sporters die in de toekomst graag deel willen uitmaken van deze hockeyclub kunnen informatie inwinnen door
-Een kijkje te komen nemen tijdens het zesde Phoenix Indoor Hockey Tornooi op 12 en 13 januari 2019 in de hallen van Staf Cars in Overpelt Fabriek.
-Een kijkje te nemen op de website www.hcph.be
-Door deel te nemen aan een proeftraining op het hockeyveld in Holenweg 2a in Pelt voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met volwassenen. Meer info te verkrijgen door een mail te versturen naar info@hcph.be

Powered by Blog Grabber