Hockey, snert en après-ski: natuurlijk bij hockeyclub Cranendonck!

Zin in een leuk toernooi, lekker erwtensoep, glühwein en een gezellige après-skiparty? Stel dan snel een leuk team samen en meld je aan voor het Snerttoernooi van hockeyclub Cranendonck op zaterdag 23…Hockey, snert en après-ski: natuurlijk bij hockeyclub Cranendonck!

12-01-2019 10:21 – Ingezonden door Redactie

Zin in een leuk toernooi, lekker erwtensoep, glühwein en een gezellige après-skiparty? Stel dan snel een leuk team samen en meld je aan voor het Snerttoernooi van hockeyclub Cranendonck op zaterdag 23 februari 2019.

Het toernooi begint de 23e februari om 15.00 uur. Er wordt gespeeld in achttallen. En niet alleen de beste hockeyers winnen, er zijn meerdere prijzen te winnen. Wat denk je bijvoorbeeld van het meest origineel geklede team of de kroket van het toernooi?

Rond 20.00 uur worden de laatste wedstrijden gespeeld en gaan we door met een gezellige Après-skiparty met DJ PATV. Vrienden, familie en andere après-skiërs zijn uiteraard ook van harte welkom. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00 per persoon, inclusief snert, een broodje worst en stamppot en een swingend après-ski feest.

Heb je goede voornemens om in 2019 wat meer te bewegen of sta jij weleens langs de lijn en wil je zelf ervaren hoe leuk het is om te hockeyen? Dan is het HCC Snertpakket iets voor jou. Ter voorbereiding op het HCC Snerttoernooi organiseren we namelijk een drietal trainingen waarin we je voorbereiden op het (eerste) hockeytoernooi. Aanmelden kan individueel en als team.
De HCC Snert-trainingen vinden plaats op 5, 12 en 19 februari van 20.45 tot 22.00 uur. Aanmelden kan tot 1 februari aanstaande. Deelname aan het HCC Snertpakket is gratis.
Aanmelden voor het Snerttoernooi of het HCC Snertpakket kan tot 15 februari aanstaande via activiteitencommissie@hccranendonck.nl. Maar let op: vol = vol! Wacht dus niet te lang, want er kunnen maximaal 20 teams meespelen. Kijk voor meer informatie op www.hccranendonck.nl.

Powered by Blog Grabber