Hockeyclub Phoenix Pelt organiseerde grootste indoortornooi van Benelux

Hockeyclub Phoenix uit Neerpelt doet het weer! Op 12 en 13 januari organiseerde de hockeyclub voor de zesde keer het grootste indoortornooi van de Benelux, erkend door Sport Vlaanderen. Dit initiatief…Hockeyclub Phoenix Pelt organiseerde grootste indoortornooi van Benelux

20-01-2019 11:57 – Ingezonden door Redactie – Foto Marc Faes

Hockeyclub Phoenix uit Neerpelt doet het weer! Op 12 en 13 januari organiseerde de hockeyclub voor de zesde keer het grootste indoortornooi van de Benelux, erkend door Sport Vlaanderen. Dit initiatief blijft elk jaar groeien en boekt steeds grotere successen. Maar liefst 682 hockeyspelers zakten af naar de hallen van Staf Cars in Overpelt om de strijd aan te gaan tegen teams uit België en Nederland.

En op zaterdag deden zij dit zelfs in het donker, flitsend in blacklights, na de kampioenenhulde. Kinderen, jongeren en volwassenen genoten volop van de gezellige en sportieve hockeysfeer. En dat is nog niet alles! Want ook 72 G-hockeyers, dit zijn spelers met een beperking, uit maar liefst 3 landen, kregen de kans om hun beste hockeybeentje voor te zetten. Duitsers, Nederlanders en Belgen verbroederden samen op het hockeyveld. Deze G-hockeyers integreerden volledig met de reguliere spelers.

Na dit tornooi is het wel duidelijk: hockeyclub Phoenix heeft organisatietalent, biedt sportieve uitdagingen, geeft ook kansen aan G-sporters en draagt de gezellige hockeycultuur hoog in het vaandel! Wil jij hier graag deel van uitmaken, kijk dan op www.hcph.be en word lid. Instappen kan op elk moment.

Powered by Blog Grabber