Hoe kan ik een moestuin aanleggen?

Heb je wel eens nagedacht over een eigen  moestuin(tje)?Hoe kan ik een moestuin aanleggen?

12-03-2019 14:00 – Ingezonden door Redactie

Heb je wel eens nagedacht over een eigen  moestuin(tje)? Zelf worteltjes, boontjes, spinazie, courgette etc. verbouwen. Hoe pak je dat aan, wat heb je nodig, hoeveel tijd kost  je dit? Waar vind je een stukje grond? Op 18 maart komt Aster Levendig uitleggen hoe je dat moet aanpakken en laat allerlei beeldmateriaal zien en producten ter ondersteuning. Zondagochtend 24 maart volgt een excursie naar de volkstuinen van Jim van Ooijen.  (datum afhankelijk van de weersomstandigheden). Alle belangstellenden zijn welkom, entree is gratis. Aanvang 20.00 uur. Locatie IVN Cranendonck Hoge weg 1a 6026 RW Maarheeze. Graag aanmelden bij: [email protected] of via tel: 0031 495-591973.

Powered by Blog Grabber