Hoog bezoek in de Huiskamer van de Schakel

Afgelopen weken mochten de kinderen van de onderbouw van St.- Andreasschool pepernoten gaan bakken in de Huiskamer van de Schakel.Hoog bezoek in de Huiskamer van de Schakel

10-12-2018 16:20 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen weken mochten de kinderen van de onderbouw van St.- Andreasschool pepernoten gaan bakken in de Huiskamer van de Schakel. Tijdens een bak moment met een groepje kinderen, kwam er hoog bezoek de Huiskamer binnen gelopen. Het was niet onze Goedheiligman met zijn knechten, maar de nieuwe burgemeester van gemeente Cranendonck, dhr. Roland van Kessel. Hij kwam eens kijken, waar die lekkere geur vandaan kwam. Al snel kwam hij tot de ontdekking, dat de kinderen van de St.- Andreasschool heerlijke pepernoten hadden gebakken. Wat een gezelligheid daar in die Huiskamer!

Powered by Blog Grabber