Hoortrunners terug uit Letland

De twee Hoortrunners uit Hamont, Greet Geuens en Eric Bogers, hebben deelgenomen aan de halve marathon in Tallinn, Letland. Het doel was genieten en de wedstrijd uitlopen en dat hebben deze twee Hoortrunners…Hoortrunners terug uit Letland

21-09-2018 14:14 – Ingezonden door Redactie

De twee Hoortrunners uit Hamont, Greet Geuens en Eric Bogers, hebben deelgenomen aan de halve marathon in Tallinn, Letland. Het doel was genieten en de wedstrijd uitlopen en dat hebben deze twee Hoortrunners dan ook gedaan. De medaille is dan ook verdiend. Bravo! Op 16 september waren De Hoortrunners natuurlijk van de partij in het eigen Cranendonck bij de ½ en ¼ marathon. Birgit Boogers werd 8e in een tijd van 58.08 op de kwart marathon (V45). De andere Hoortrunners kozen na de zware training een dag eerder voor de 5 km. Joan D”Alessandro liep een tijd van 30.06 (11e bij de vrouwen) Jorine Berndsen zette een tijd neer van 26.19 (7e vrouw), Marga Mennen noteerde een 6e tijd met 26.02 en Gerry Claassen haalde zelfs een medaille. Ze werd 3e in een tijd van 24.13. Trainer Tonnie Duisters liep 24.02 over de vijf km.

Foto van Eric en Greet un Tallinn.

Powered by Blog Grabber