Hoortrunners ze zijn er…Wi-j ésj?

Na een lange winter zijn de lopers van loopgroep De Hoortrunners weer volop aan het trainen. Hoortrunner Ruud Julien heeft in de Venloop in Venlo zijn eerste wedstrijd weer gelopen. De 5 km ging voor Ruud…Hoortrunners ze zijn er…Wi-j ésj?

08-04-2019 12:54 – Ingezonden door Redactie

Na een lange winter zijn de lopers van loopgroep De Hoortrunners weer volop aan het trainen. Hoortrunner Ruud Julien heeft in de Venloop in Venlo zijn eerste wedstrijd weer gelopen. De 5 km ging voor Ruud Julien in een mooie eindtijd in 31.41. Birgit Boogers gaat de Halve Marathon van Berlijn lopen op zondag 7 april.
Ilse Scheepers loopt komende zondag tijdens De Volksloop in Weert (3.5 km) haar eerste wedstrijd. Ze moet van trainer Tonnie dan ook meteen aan de bak. Ilse gaat voor het gebak voor alle Hoortrunners, maar dan moet ze wel onder de 23.30 lopen. Succes!

Foto Hoortrunner Ruud Julien

Powered by Blog Grabber