Hoortrunsters Jorine Berndsen / Joan D’Alessandro

In Eindhoven hebben Jorine Berndsen en Joan d’Alessandro  in de Mispelhoefloop-wedstrijd van 8 km weer prima hun best gedaan. Beide sporters lopen voor Loopgroep De Hoortrunners uit Budel-Dorplein, Jorine…Hoortrunsters Jorine Berndsen / Joan D’Alessandro

10-12-2018 16:04 – Ingezonden door Redactie

In Eindhoven hebben Jorine Berndsen en Joan d’Alessandro  in de Mispelhoefloop-wedstrijd van 8 km weer prima hun best gedaan. Beide sporters lopen voor Loopgroep De Hoortrunners uit Budel-Dorplein, Jorine Berndsen had zo hard gelopen dat haar nummer scheef ging hangen. Joan D’Alessandro maakte er een trainingsronde van. Allebei goed gedaan! Uitslagen Mispelhoefloop 8 km Joan D’Alessandro 46.43 Jorine Berndsen 41.17. Uitslagen 2 december Weert Volksloop 3.5 km Anne Iken 6e Marga Mennen 4e 21.22

Powered by Blog Grabber