Hooverphonic in de Posthoorn

Afgelopen maandag had de stad Hamont-Achel Belgisch trots Hooverphonic kunnen strikken voor een optreden in de Posthoorn. Het was een try-out voor hun concertreeks naar aanleiding van hun nieuwste album…Hooverphonic in de Posthoorn

10-12-2018 16:41 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen maandag had de stad Hamont-Achel Belgisch trots Hooverphonic kunnen strikken voor een optreden in de Posthoorn. Het was een try-out voor hun concertreeks naar aanleiding van hun nieuwste album “Looking for Stars” met hun nieuwe zangeres Luka.

Voor een uitverkochte Posthoorn brachten zij een magische show, met Luka in de hoofdrol. Deze pas zeventienjarige zangeres had als protegé van Alex Callier de vorige editie van de ‘Voice van Vlaanderen” gewonnen en bewees deze avond dat zij niet alleen een terechte winnaar was, maar dat haar unieke stemgeluid ook naadloos aansluit op de filmische sound van Hooverphonic. Het gemêleerde publiek was erg onder de indruk van haar vocale capaciteiten, getuige het enorme applaus na een indrukwekkende solo, enkel begeleid op gitaar. Er waren zowaar enkele kippenvelmomentjes, maar dat lag ook mede aan het perfecte geluid deze keer, op elke plek in de zaal. De band speelde een strakke set met een mengeling van klassiekers en nieuwe nummers en Alex Callier toonde zich een humoristische leider. Na de tweede encore bedankte hij de organisatie en de catering in het speciaal, wat er blijkbaar ook voor zorgt dat vele grote namen naar het Hamontse afzakken.

Powered by Blog Grabber