Hooverphonic naar de Posthoorn

Je hoorde het afgelopen weekend misschien al waaien, of je zag het al voorbij komen op Facebook: Hooverphonic speelt op 3 december een concert in De Posthoorn.Hooverphonic naar de Posthoorn

29-10-2018 10:44 – Ingezonden door Redactie

Je hoorde het afgelopen weekend misschien al waaien, of je zag het al voorbij komen op Facebook: Hooverphonic speelt op 3 december een concert in De Posthoorn. Weeral een Belgische topband die we aan het aha!-lijstje mogen toevoegen. Bovendien kan de organisatie van aha ook al meegeven dat ze binnen dit en een twee weken alweer een volgende knaller gaan aankondigen.

Alex Callier van Hooverphonic is alvast in z’n nopjes. Een nieuwe plaat en een nieuwe zangeres, maar toch een vertrouwd geluid. Want hoewel elke Hooverphonicplaat wilde zijsprongen bevat, slaagt de band er toch steevast in om met een groot publiek te connecteren. En dat is ook precies wat ze in De Posthoorn komen doen.

Info en tickets via www.hamont-achel.be/aha. De ticketverkoop start dinsdag 30 oktober om 11.00 uur.

Powered by Blog Grabber