Hot, Hip & Happening: Ladies Event

De titel zegt het al Hot, Hip & Happening een nieuw Ladies Event met hot items, hippe producten en boordevol happening, gebeurtenissen. We proberen met deze opzet van Ladies Event een andere draai te geven aan de veel voorkomende ladies ‘nights’.Hot, Hip & Happening: Ladies Event

29-04-2018 14:59 – Ingezonden door Redactie

De titel zegt het al Hot, Hip & Happening een nieuw Ladies Event met hot items, hippe producten en boordevol happening, gebeurtenissen. We proberen met deze opzet van Ladies Event een andere draai te geven aan de veel voorkomende ladies ‘nights’.

Buiten lekkere cocktails en heerlijke eetstands van warm tot koud staan er ook de freaky crazy shakes. Maar natuurlijk kunnen alle aanwezigen genieten van alles wat dames leuk vinden met onder andere: wellness artikelen, lichaamsmassage, pedicure, voetreflex, badstof artikelen, linnengoed, haaraccessoires, sieraden, verschillende kleding, bloemen, woonaccessoires, sport & fitness, vakanties en reizen, theeplantage, danscursussen, bloemschikken natuurproducten enz. Te veel om op te noemen! Nieuw aan deze opzet zijn de workshops die gegeven worden door de ondernemers. Voor deze workshop kun je je vooraf inschrijven via de Facebookpagina @HotHipenHappeningladiesevent. Denk bijvoorbeeld aan een theeproef workshop. Dus kijk snel of er een leuke workshop bij zit waar je aan deel wilt nemen en geef je snel op want voor elke workshop zijn er een beperkt aantal plaatsen. Tijdens het Event wordt er ook een loterij gehouden waar elk half uur een van de ondernemers een prijs weggeeft. Dit houdt maar liefst in dat er 10 prijzen weggegeven worden deze middag. De eerste 150 entreekaarten in de voorverkoop zijn incl. goodiebag en welkomstcocktail. De entree bedraagt € 2. Deze zijn verkrijgbaar bij: Joa Beauty te Maarheeze, Huidinstituut Stefanie Leijser te Budel, 2Lou Boutique in Budel en LUST, eet, drink, feest in Budel. Bij mooi weer zal ook in de tuin van LUST van alles te doen zijn. Dus dames, ladies, meiden en girls: regel snel een entreekaart en noteer alvast in je agenda: zaterdag 5 mei Ladies Event van 11.00 uur tot 17.00 uur bij LUST eet, drink & feestgelegenheid aan de Nieuwstraat 51 te Budel.

Powered by Blog Grabber