Huiskamer Budel-Schoot

De maandelijkse brunch van afgelopen zondag met zangkoor Zingmares was zeer geslaagd. Zij hebben de brunch opgeluisterd met heel veel mooie liedjes. Maar ook volgende maand is er weer een brunch, deze…Huiskamer Budel-Schoot

19-11-2018 18:50 – Ingezonden door Redactie

De maandelijkse brunch van afgelopen zondag met zangkoor Zingmares was zeer geslaagd. Zij hebben de brunch opgeluisterd met heel veel mooie liedjes. Maar ook volgende maand is er weer een brunch, deze Kerstbrunch is op zondag 16 december om 12.00 uur . Aanmelden en betalen kan t/m 14 december.
De kosten zijn €8 inclusief consumpties. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de eetavond op vrijdag 30 november om 17.30 uur. Dan komen De Mannen van de Dwarsstraat deze avond opluisteren met muziek en zang. En het kookteam van de Dorpsmaaltijd gaat voor een heerlijk 3-gangenmenu zorgen. De kosten zijn €12,50 exclusief consumpties
Aanmelden en betalen kan t/m 23 november. Wendy’s knutselmiddag is op woensdag 5 december om 13.30 uur . Dan gaat Wendy met de gasten een houten schijf van een boomstam versieren met grote dennenappels. De kosten zijn €5, alle materiaal inbegrepen. Aanmelden en betalen kan t/m 28 november.

Op woensdag 21 november kunt u op woensdagmorgen om 10.00 uur een herfststukje komen maken. Monique en Toos begeleiden dit en helpen u waar nodig.
De kosten zijn €5, alle materiaal inbegrepen, inclusief een kopje koffie of thee. Wel even een mesje en kniptangetje meenemen. Aanmelden en betalen kan t/m 19 november. De laatste weken waren de mannen van metaal niet aan het slopen zoals ze dat anders gewend zijn. De mannen van metaal waren de laatste weken heel actief bezig met het maken van lichtornamenten voor het Vogelsplein. Deze zijn nu klaar en afgelopen vrijdag zijn ze opgehangen. Er zijn nog steeds mooie kerstkaarten verkrijgbaar in de Huiskamer. Deze zijn 0.50 cent per stuk. Ook nog allerlei andere soorten verkrijgbaar. De Huiskamer is ook telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0031 613877545 of 0031 641092447.

Powered by Blog Grabber