Huisvuilzakkenbedeling vanaf 11 februari

Vanaf maandag 11 februari vindt de bedeling van het jaarlijks tegoed aan huisvuilzakken plaats. Het gemeentebestuur voorziet in elke deelkern een bedelingsmoment.Huisvuilzakkenbedeling vanaf 11 februari

13-02-2019 19:46 – Ingezonden door Redactie

Vanaf maandag 11 februari vindt de bedeling van het jaarlijks tegoed aan huisvuilzakken plaats. Het gemeentebestuur voorziet in elke deelkern een bedelingsmoment. Je kan je tegoed aan huisvuilzakken afhalen, steeds van 15.30 uur tot 18.30 uur, op volgende momenten: maandag 11 februari in Dienstencentrum BinnenHOF (Norbertinessenlaan 5 in Neerpelt), dinsdag 12 februari in basisschool Helibel in Sint-Huibrechts-Lille (Sint-Hubertusstraat 3), woensdag 13 februari in Dorpshuis ‘t Kruispunt Grote Heide (Achelsendijk 1), op donderdag 14 februari in de basisschool van Boseind (Lepelstraat 23), op vrijdag 15 februari in basisschool Helibel op ‘t Herent (Herent 122), op maandag 18 februari in Dienstencentrum Pelle Melle in Overpelt (Dorpsstraat 58),  op dinsdag 19 februari in Den Drossaerd op Lindelhoeven (Parkstraat 21), op woensdag 20 februari in de sportaccommodatie De Es op Holheide (Esstraat) en op donderdag 21 februari in De Schakel op Overpelt-Fabriek (Leukenstraat 29). Je kan je huisvuilzakken afhalen op een bedelingsmoment naar keuze. Buiten de bedelingsdagen kan je voor je tegoed ook terecht in de recyclageparken en bij enkele handelaars: Kringwinkel ReTroFee (Stationsstraat 76), Oxfam Wereldwinkel (De Heuf 23), Bioshop Klimop (Boseind 25), Brico (Boseind 9) en bakkerij Cash & Co (Lindelsebaan 254). Het is belangrijk om, zowel bij de bedelingsdagen als bij de handelaars, je elektronische identiteitskaart bij te hebben.

Powered by Blog Grabber