Huldiging jeugdkampioenen Pelt

Op 15 februari vond de huldiging van de jeugdkampioenen plaats in CC Palethe in Overpelt. In Pelt zijn er maar liefst 440 kampioenen verdeeld over 22 disciplines en 24 sportverenigingen.Huldiging jeugdkampioenen Pelt

22-02-2019 11:09 – Ingezonden door Redactie

Op 15 februari vond de huldiging van de jeugdkampioenen plaats in CC Palethe in Overpelt. In Pelt zijn er maar liefst 440 kampioenen verdeeld over 22 disciplines en 24 sportverenigingen. 316 kampioenen zijn op 8 februari tijdens het sportgala gehuldigd, op 15 februari zaten er 124 kampioenen in de startblokken om gehuldigd te worden.

Verschillende sportclubs hebben heel wat mooie prestaties neergezet.  In de bloemetjes werden gezet: de U15 van Lindelhoeven VV, het 4 tal licht van LRV Sint Martinus, badmintonclub De Bokkerijder, hockeyclub Phoenix, handboogvereniging oude Stam en ook in het veldrijden heeft Pelt een kampioen, Casimir Raucy won de Hagelandcross en de G-sport soudal Classic. Verder waren er nog mooie prestaties te noteren bij de Neerpeltse schaakkring, bij TTV Lipalet, bij Pelter Pion, bij de Neerpeltse tennisclub, bij Sporting Neerpelt judoclub en bij SACN.

Ook bij Karateclub Zipangu waren er kampioenen te vieren, …,net als bij de Neerpeltse watersportclub. Ook werden er enkele sportclubs in de kijker gezet tijdens deze avond.
Deze sportclubs hebben elk een specifieke G-jeugdwerking opgericht om ook de G-sporters de mogelijkheid te geven om onder de best mogelijke omstandigheden plezier te beleven in het sporten. De clubs die in de kijker werden gezet waren zwemclub De Waterlelies, Hockeyclub Phoenix en Vospo.

Foto Albert Loos

Powered by Blog Grabber