Hulp bij belastingaangifte

Mensen die hulp nodig hebben bij de digitale belastingaangifte, kunnen terecht bij Bibliotheek De Kempen in Budel. Bibliotheek De Kempen biedt samen met Cordaad Welzijn hulp aan met onder andere het belastingcafé, ter ondersteuning bij de digitale aangifte of aanvraag.Hulp bij belastingaangifte

16-04-2018 21:19 – Ingezonden door Redactie

Mensen die hulp nodig hebben bij de digitale belastingaangifte, kunnen terecht bij Bibliotheek De Kempen in Budel. Bibliotheek De Kempen biedt samen met Cordaad Welzijn hulp aan met onder andere het belastingcafé, ter ondersteuning bij de digitale aangifte of aanvraag. Deze service is gratis en is bestemd voor particulieren. Voor mensen die geen hulp nodig hebben en zelf aangifte willen doen, biedt Bibliotheek De Kempen gratis computer- en internetgebruik. Hulp bij aangifte en het gebruik van de computerfaciliteiten is voor iedereen beschikbaar, ook als je geen lid bent.
In vestiging Budel kunnen mensen gebruik maken van het belastingcafé. Dit vindt plaats op 17 april van 14.00 tot 16.00 uur. Mensen kunnen hier terecht wanneer zij een werkende DigiD hebben, in kunnen loggen op hun belastingaangifte en alle gegevens hebben die nodig zijn voor de aangifte. Bezoekers vullen de belastingaangifte zelf in. Vrijwilligers ondersteunen bij het invullen van het aangifteformulier. Aanmelden bij Carrie van Hoef van Cordaad Welzijn ([email protected]). Deze service is bedoeld voor de reguliere, particuliere belastingaangifte.
Voor wie extra hulp kan gebruiken bij het leren werken met de digitale overheid, organiseert Bibliotheek De Kempen de cursus Digisterker. Een overzicht van alle cursussen Digitsterker met data en tijden staat op de website van Bibliotheek De Kempen. Meer informatie is te vinden op de website www.bibliotheekdekempen.nl.

Powered by Blog Grabber