Hulp nodig bij incidenteel vervoer?

De Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck biedt allerlei ondersteuning in en om het huis met vrijwilligers in de Gemeente Cranendonck. Een van de mogelijkheden waarvan gebruik gemaakt kan worden is incidenteel vervoer. Denk daarbij aan een rit naar het ziekenhuis in Weert of Geldrop. Maar ook als u voor…Hulp nodig bij incidenteel vervoer?

12-04-2019 12:02 – Ingezonden door Redactie

De Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck biedt allerlei ondersteuning in en om het huis met vrijwilligers in de Gemeente Cranendonck. Een van de mogelijkheden waarvan gebruik gemaakt kan worden is incidenteel vervoer. Denk daarbij aan een rit naar het ziekenhuis in Weert of Geldrop. Maar ook als u voor een korte periode meerdere malen naar de fysiotherapie moet en daar niet zelfstandig kunt komen. Wij bieden deze diensten aan aan mensen die zelf geen familie of kennissen in hun omgeving hebben om deze ritten te verzorgen en daarnaast een laag inkomen hebben.
Vrijwilligers voeren deze ritten uit en kunnen indien men dat wenst ook meegaan tijdens het gesprek.  De kosten voor de ritten bedragen €0,39 per km. excl. parkeerkosten en eventueel een kopje koffie voor de vrijwilliger als die lang moet wachten.
Wil je graag gebruik maken van deze dienst? Of je als vrijwillig chauffeur inzetten voor een ander? Neem contact met ons op of kom langs tijdens de spreekuren van de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck. Deze vinden plaats op maandag en donderdag van 13.30u tot 15.30uur op de Dr Anton Mathijsenstraat 32 in Budel. Ons telefoonnummer is 0031 495-592553.

Powered by Blog Grabber