Huttenbouwspektakel 2019

BUDEL-SCHOOT – Dit jaar komt er een extra speciale editie van het Huttenbouwspektakel.Huttenbouwspektakel 2019

03-04-2019 12:24 – Ingezonden door Redactie

BUDEL-SCHOOT – Dit jaar komt er een extra speciale editie van het Huttenbouwspektakel. Het 5-jarig jubileum wordt gevierd én er is een nieuwe locatie! Het evenement gaat plaatsvinden op 18 en 19 mei op het Sportpark in Budel.

In Cranendonck is het inmiddels een bekend concept: kinderen kunnen samen een team vormen en ondersteund door minimaal één volwassene bouwen zij hun droomhut. De mooiste hut wint de Huttenbouw Wisseltrofee, maar het allergaafste is natuurlijk dat de teams ’s nachts in hun zelfgebouwde hut mogen blijven slapen! De organisatie zorgt voor voldoende pallets, zeilen en spijkers; gereedschap neem je zelf mee.Naast het bouwen van de hut, zijn er ook andere creatieve en sportieve activiteiten. Zo zal er op het evenemententerrein een gigantisch apenkooiveld verrijzen! ’s Avonds is er voor de kinderen een spannend Prison Break-spel. Voor de ouders staat de Cranendonckse coverband Lost Memory op het podium, dus die hoeven zich dan ook niet te vervelen. Hierbij is iedereen welkom! In goed overleg is besloten om dit jaar uit te wijken naar een andere locatie. Na 4 jaar op het terrein naast de St. Andreasschool in Budel-Dorplein, zal het evenement nu centraler in de gemeente plaatsvinden. Het spektakel verhuist dit jaar naar het Sportpark in Budel, om precies te zijn het terrein waar vroeger sporthal De Schulp stond. Heb je het idee dat je afgelopen jaren iets gemist hebt? Of wil je er weer bij zijn, net als voorgaande jaren? Schrijf je dan zo snel mogelijk in! Dit kan vanaf 6 April. Inschrijven kost 10 euro per persoon, dat is inclusief avondeten en ontbijt.
Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op www.jnbs.nl.

Powered by Blog Grabber