Huwelijk Monique en Tom

Zaterdag 17 november is een onvergetelijke dag geworden voor Monique Govers en Tom Hendriks. Ze stapten namelijk in het huwelijksbootje in het bijzijn van hun vrienden en familie. Ze leerden elkaar kennen…Huwelijk Monique en Tom

10-12-2018 16:13 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag 17 november is een onvergetelijke dag geworden voor Monique Govers en Tom Hendriks. Ze stapten namelijk in het huwelijksbootje in het bijzijn van hun vrienden en familie. Ze leerden elkaar kennen via een datingsite en zijn alle twee woonachtig te Budel. Na drie weken gingen het tweetal al samen op vakantie naar Turkije en na 1,5 maand woonden ze samen. Na iets meer dan een jaar heeft het koppel nu beslist om te trouwen. Tom heeft een zoon van 20 jaar en een dochter van 18 jaar, Monique heeft een zoontje van 12 jaar. En ook hond Luna hoort bij het gezin. Tijdens de huwelijksceremonie heeft de broer van Tom een lied gezongen, wat natuurlijk enorm werd geapprecieerd door het koppel. Aansluitend is het gezelschap naar Borgondia in Maarheeze gegaan, voor koffie en thee met wat lekkers. Om 17.30 uur vertrok het bruidspaar en de genodigden met een grote feestbus richting Hilversum om daar de dinnershow Pandora te bekijken. Het was een hele mooie professionele show, en na de afterparty vertrokken ze weer richting Buul.

Powered by Blog Grabber