Iets doen voor een ander maakt jezelf blij

Vrijwilligerswerk kost natuurlijk tijd in ieders spaarzame vrije tijd, maar van de andere kant brengt het je ook heel veel. Nieuwe contacten, nieuwe ervaringen en het inzetten van je eigen kwaliteiten.Bij de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck zijn we op zoek naar mensen met verschillende kwaliteiten…Iets doen voor een ander maakt jezelf blij

13-02-2019 19:51 – Ingezonden door Redactie

Vrijwilligerswerk kost natuurlijk tijd in ieders spaarzame vrije tijd, maar van de andere kant brengt het je ook heel veel. Nieuwe contacten, nieuwe ervaringen en het inzetten van je eigen kwaliteiten.Bij de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck zijn we op zoek naar mensen met verschillende kwaliteiten en meer of minder tijd. Allerlei verschillende vragen komen aan bod bij de Vrijwillige Hulpdienst. Van onderhoud van tuinen en kleine klusjes in en om het huis tot vervoer van mensen naar een ziekenhuis, hulp bij het doen van de boodschappen en mensen bezoeken.Dit vrijwilligerswerk kun je inplannen wanneer het je zelf uitkomt. Je kunt bij ons  1x per week, 1x per maand of een paar keer per jaar vrijwilligerswerk doen. Wat jouw vrijwilligerswerk dan is, hangt af van je interesse en kwaliteiten en dat mogen ook meerdere dingen zijn uiteraard. Zo kun je de ene week iemand helpen met de boodschappen en de andere week een schilderijtje aan de muur hangen. Kortom, alles is mogelijk!
Herken je je in de situatie dat je wel af en toe eens tijd hebt? Of wil je iets actiefs doen en daarmee iets betekenen voor een ander? Neem dan contact op met de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck! Wij zijn bereikbaar op maandag en donderdag van 13.30 uur tot 15.30 uur op telefoonnummer 0031 495-592553 of per mail via vcc@cordaadwelzijn.nl.

Powered by Blog Grabber