Ietwat geflatteerde overwinning BC Budel 1

Woensdag 21 november stond voor BC Budel 1 weer een thuiswedstrijd op het programma. Dit keer tegen BC Goirle. BC Budel mocht met 2 invallers aan de wedstrijd beginnen. Tom Hendriks mocht Hans van Hoof vertegenwoordigen en Tamara Tijsen mocht invallen voor Rian Kramer. De herendubbel van Jürgen Thijssens…Ietwat geflatteerde overwinning BC Budel 1

01-12-2018 15:24 – Ingezonden door Redactie

Woensdag 21 november stond voor BC Budel 1 weer een thuiswedstrijd op het programma. Dit keer tegen BC Goirle. BC Budel mocht met 2 invallers aan de wedstrijd beginnen. Tom Hendriks mocht Hans van Hoof vertegenwoordigen en Tamara Tijsen mocht invallen voor Rian Kramer. De herendubbel van Jürgen Thijssens en Tom Hendriks werd met 21-12, 13-21 en 21-14 gewonnen, maar kregen hem zeker niet cadeau. De eerste set werd makkelijk gewonnen, maar in de tweed set kreeg de tegenstander meer vat op de wedstrijd, zij wonnen deze set dan ook. Er moest een derde set aan te pas komen om de winst voor Budel binnen te halen. Ook de damesdubbel van Riek Bogers en Tamara Tijsen werd gewonnen, de eerste set  gemakkelijk met 21-14, de tweede set nog makkelijker 21-11. We moeten er wel bij vermelden dat een van de tegenstanders lichtelijk geblesseerd was.
Met een 2-0 voorsprong zijn we aan de mixen begonnen. De eerste mix van Tom en Tamara werd gewonnen in 3 sets met 14-21, 21-17 en 21-19. De eerste set kregen Tom en Tamara geen vat op de wedstrijd, in de tweede set werd het tempo verhoogd en speelden ze een dubbel i.p.v. een mix, waardoor de tegenstander moeite kreeg met de wedstrijd. De derde set werd een spannende, gelukkig konden Tom en Tamara deze set ook winnen, waardoor het 3-0 werd. De tweede mix van Jürgen en Riek werd heel eenvoudig gewonnen met 21-13 en 21-11, de tegenstander had geen schijn van kans. Met een 4-0 voorsprong konden we aan de singles beginnen. Een van de tegenstanders durfde het met haar blessure niet aan om te spelen, dus Tamara hoefde haar single niet te spelen. Jürgen maakte er een zeer spannende wedstrijd van, ze waren aan elkaar gewaagd. De eerste set werd net verloren door Jürgen met 19-21, de tweede set was Jürgen erop gebrand dat hij zou winnen en dat lukte in een zeer spannende set met 21-19, helaas kreeg de tegenstander bij het laatste punt een zweepslag, waardoor hij de derde set niet meer kon spelen, Jürgen ging er dus met de winst vandoor. Tom had 2 sets nodig om te winnen. Hij zat erg goed in de wedstrijd en wist hem met 21-18 en 21-18 te winnen. Zijn tegenstander had ook een lichte blessure, waardoor hij niet helemaal voluit durfde te spelen. Riek wist haar single helaas niet te winnen. De eerste set kon ze de tegenstander nog tegenstand bieden, zij verloor hem met 17-21, de tweede set kwam ze amper aan bod, het werd 10-21, het punt ging dus naar de tegenstander. De uitslag van 7-1 was erg prettig, jammer dat de tegenstanders zoveel last van blessures hadden. We hopen dat ze allemaal snel hersteld zijn!

Powered by Blog Grabber