IJssalon Pierre opent de deuren op een nieuwe locatie

BUDEL – De lente is officieel van start gegaan.IJssalon Pierre opent de deuren op een nieuwe locatie

24-03-2019 14:28 – Ingezonden door Redactie

BUDEL – De lente is officieel van start gegaan. Het ideale moment voor Pierre van Vlierden en Désirée Bougé, bekend van IJssalon Pierre in Budel, om de deuren van hun gloednieuwe salon te openen. “Want we zijn vanaf nu te vinden in de Keizer Ottostraat! Het is amper 75 meter verwijderd van onze oorspronkelijke locatie, maar deze salon is veel meer up to date. Een andere locatie, een gloednieuw interieur, een terras waar je de hele dag in het zonnetje kan zitten en bovendien enkele verrassende, nieuwe smaken in ons assortiment: zeker de moeite dus om eens langs te komen!” aldus Pierre.

Ondertussen is IJssalon Pierre al 16 jaar een begrip in Budel en omstreken. Met zijn ambachtelijke, Italiaanse ijsjes die dagelijks vers bereid worden in eigen keuken heeft Pierre al meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen. En ook dit seizoen kan iedereen er terecht voor een ijsje, een lekkere Italiaanse koffie of een coupe maar dan wel op een nieuwe locatie. “We waren al een tijdje op zoek naar een andere ruimte. En toen we hoorden dat het pand waar voorheen sigarenspeciaalzaak en slijterij Cuba was gevestigd beschikbaar was, bleek dit perfect voor ons!” vertelt Pierre. “We hebben maanden hard gewerkt om de zaak om te toveren tot een ijssalon en nu openen we met enige trots de deuren.”

Het frisse interieur nodigt meteen uit en in de vitrinekast zijn nu nog meer smaken te ontdekken! “Vanaf nu bieden we maar liefst 35 smaken aan, waaronder onze klassieke opties zoals chocolade, aardbei, banaan, stracciatella,… Maar natuurlijk hebben we ook weer enkele kersverse smaakjes! Kom ze zeker eens ontdekken!” Een andere nieuwigheid is de kijk-in-de-keuken. “Vanaf nu kan iedereen bij ons in het salon zo binnenkijken in onze keuken. Leuk om eens te zien en zo benadrukken we nog maar eens dat we ons Italiaans ijs zelf bereiden op ambachtelijke wijze.” Vanaf dit jaar biedt IJssalon Pierre ook echte Italiaanse koffie’s aan. “We hebben vanaf nu een samenwerking met Lavazza, een leverancier van echte Italiaanse koffiebonen. Dit is een perfecte aanvulling op ons aanbod van de ijsjes!” Naast een ijsje op een hoorntje of in een bakje, blijven ook verschillende ijscoupes de kaart sieren. “En natuurlijk kan iedereen ook nog steeds bij ons terecht voor het lekkerste softijs uit de regio!” lacht Pierre. Verder wordt het assortiment aangevuld met heerlijke milk- en fruitshakes.

IJssalon Pierre had op woensdag 20 maart de grote opening. “We zijn ook nu weer de hele lente- en zomerperiode geopend. En met ons fijn terras, waar we de hele dag kunnen genieten van het zonnetje, is het zeker de moeite waard om eens tot bij ons te komen!” Trouwens, bij inlevering van de bon op deze pagina doe je ook meteen een leuk voordeeltje. Knip hem dus uit en ga langs bij IJssalon Pierre, vanaf nu aan de Keizer Ottostraat 22 in Budel. Het salon is iedere dag geopend vanaf 11.30 uur.
Foto Jos Meusen

Powered by Blog Grabber