In de Cranendonckse derby tussen vv Maarheeze en FC Cranendonck heeft vv FC FC Cranendonck wint uit bij Maarheeze

Maarheeze een zure nederlaag opgelopen. De 1-0 voorsprong die op basis van het betere spel na rust werd bewerkstelligd ging in de laatste 10 minuten jammerlijk verloren. Na 90 minuten eindigde de wedstrijd…In de Cranendonckse derby tussen vv Maarheeze en FC Cranendonck heeft vv FC FC Cranendonck wint uit bij Maarheeze

22-10-2018 15:44 – Ingezonden door Redactie – Foto’s Hennie Roosen

Maarheeze een zure nederlaag opgelopen. De 1-0 voorsprong die op basis van het betere spel na rust werd bewerkstelligd ging in de laatste 10 minuten jammerlijk verloren. Na 90 minuten eindigde de wedstrijd in 1-2 voor FC Cranendonck. Een verslag van de wedstrijd staat deze week in HAC Weekblad. Deze foto’s zijn gemaakt door Hennie Roosen.

Powered by Blog Grabber