Inbraakgolf Cranendonck maakt inwoners extra alert

De inwoners van Budel zijn extra alert na vanwege de vele inbraken die plaats hebben gevonden in de gemeente.Inbraakgolf Cranendonck maakt inwoners extra alert

11-03-2019 09:18 – Ingezonden door Redactie

De inwoners van Budel zijn extra alert na vanwege de vele inbraken die plaats hebben gevonden in de gemeente. In december alleen al telde Cranendonck 36 inbraken, wat net zo veel is als in heel 2017. De maanden erna volgden nog vele inbraken. Zoveel dat Cranendonk nu relatief de meeste inbraken heeft in Zuidoost-Brabant. De politie krijgt veel meldingen binnen van ongewone activiteiten doorheen de straten van Cranendonck; mensen die steeds heen en weer lopen door de straat, mensen die foto’s maken van meerdere huizen in de straat, auto’s met filmende bestuurders die verschillende keren voorbij komen gereden. De inwoners zijn zeer oplettend en waarschuwen elkaar bij vreemde waarnemingen, ook de politie is extra actief in het gebied.

Powered by Blog Grabber