Indische lunch in ’t Dorpelke

Op woensdag 13 maart is er van 12.00 tot 13.30 uur een lunch in de huiskamer met een Indische maaltijdsalade Gado Gado, verzorgd door Ellen.Indische lunch in ’t Dorpelke

11-03-2019 10:48 – Ingezonden door Redactie

Op woensdag 13 maart is er van 12.00 tot 13.30 uur een lunch in de huiskamer met een Indische maaltijdsalade Gado Gado, verzorgd door Ellen. Onkosten hiervoor zijn € 6,-. Opgeven en meteen betalen kan in de huiskamer tot zaterdag 9 maart. Aansluitend is de huiskamer geopend tot 16.00 uur. Op 16 maart doen we ook mee met NL DOET, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Om 9.30 uur worden alle vrijwilligers verwacht en ontvangen met koffie of thee. Rondom de Schakel en de huiskamer zijn er allerlei klusjes die opgeknapt kunnen worden. Rond 12.00 uur krijgen alle vrijwilligers een lunch aangeboden door ’t Dörpelke. In de middag gaat ieder weer verder met klussen en om 15.30 uur is de afsluitende koffie met wat lekkers. Vrijwilligers kunnen zich nog aanmelden via de site van NL DOET.

Powered by Blog Grabber